— vrijdag 6 juni 2008, 08:46 | 0 reacties, praat mee

Nieuw reddingsplan voor HP/De Tijd

Handhaving van de wekelijkse verschijning, een forse reductie van de redactie en een eigen advertentie-acquisitie. Dat zijn de nieuwe reddingsplannen van de hoofdredactie van HP/De Tijd die zijn ingediend bij de de directie van uitgever Audax. Een eerder plan werd door de directie naar de prullenbak verwezen. Audax zelf ziet meer in een tweewekelijkse verschijning. De redactie heeft zich nog niet over het nieuwe plan van de hoofdredactie uitgesproken. Tegelijkertijd met het nieuwe plan werd ook bekend dat HP/De Tijd een kwart van zijn advertentiepagina's heeft ingeleverd. Dat blijkt uit uitgelekte bestedingscijfers, waarop Adformatie de hand wist te leggen. In de eerste twintig weken van 2008 werden in het veelgeplaagde opinieweekblad 87 advertentiepagina’s geteld, tegen 116 in dezelfde periode vorig jaar. Meer bij De Journalist

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.