— dinsdag 13 mei 2014, 16:40

‘Oplage Viva onderuit door DWDD’

Een terloopse melding in De Wereld Draait Door, september vorig jaar, dat vrouwenblad Viva zou worden opgeheven, heeft flinke gevolgen gehad voor de oplage en interesse onder adverteerders. Tijdens het NVJ-debat 'Rompredactie, ramp of zegen' in studio Desmet in Amsterdam onthulde hoofdredacteur Gijsje van Bentum dat het blad eenderde van de oplage is kwijtgeraakt, sinds de (onterechte) doodstijding. Viva staat wel aan de vooravond van een teruggang tot rompredactie, iets dat Van Bentum onverantwoord noemt. De redactie is overwerkt en staat "op omvallen", aldus de hoofdredactrice. De huidige realiteit is volgens Van Bentum "chaos", bericht Villamedia-journalist Linda Nab. Ze doet via Twitter verslag van het debat.

Bekijk meer van

Viva De Wereld Draait Door

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.