training eu starters

— maandag 23 oktober 2017, 10:09 | 0 reacties, praat mee

Nieuw directielid bij New Skool Media

© Jeroen Jumelet / ANP

Per 20 november zal Paul Emons (42) beginnen als Managing Director van ONE Business, een van de drie werkmaatschappijen van New Skool Media waar onder andere Elsevier in ondergebracht is. Hij zal ook toetreden tot de directie van New Skool Media. Laatste wijziging: 23 oktober 2017, 10:16

Emons is zijn carrière begonnen bij Reed Business Information en daar onder meer actief geweest als Publishing Director van portfolio’s in de Gezondheidszorg, Finance, Human Resources en Juridisch en als directeur van Reed Business Opleidingen en Koninklijke PBNA. De laatste jaren is Emons werkzaam als interim-manager bij onder meer ANWB Media, Noordhoff en Vakmedianet. Binnen deze organisaties heeft hij zich, naast het optimaliseren van traditionele uitgeefportfolio’s, vooral beziggehouden met het ontwikkelen van online-business-modellen en het transformeren van deze mediabedrijven.

Vorige week werd bekend dat New Skool Media titels gaat ‘verkopen, samenvoegen of staken’. De uitgeverij heeft het portfolio geanalyseerd en per titel een strategie ontwikkeld, waarbij digitalisering een sterk element zal zijn.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.