— vrijdag 19 juni 2015, 11:37 | 0 reacties, praat mee

Nieuw bestuur voor FreeLancers Associatie

FLA-bestuur, v.l.n.r. Janneke Juffermans, Petra Wolthuis, Christel Jansen, Tanja Lemmens en Jeroen Mirck. Foto ©Titia Hahne.

Het bestuur van de FreeLancers Associatie (FLA) is vernieuwd met drie nieuwe leden. Janneke Juffermans, Jeroen Mirck en Petra Wolthuis zijn gekozen op de algemene ledenvergadering in juni. Ook zijn op die bijeenkomst voorzitter Christel Jansen en penningmeester Tanja Lemmens herkozen voor een tweede termijn.

Janneke Juffermans schrijft als freelance journalist over ontwikkelingssamenwerking, migratie, vluchtelingen en mensenrechten voor opdrachtgevers als OneWorld Magazine, NRC en Vrij Nederland. Jeroen Mirck publiceert vooral over marketing en internet in vakbladen als Emerce en MarketingTribune. Petra Wolthuis schrijft onder meer voor Trouw en doceert het vak Journalistiek Schrijven aan de UvA.

Daarnaast is Tijs van den Boomen gestopt als FLA-vertegenwoordiger in het Lira-bestuur. Kees Schaepman, die de NVJ vertegenwoordigt bij Lira, zal voortaan ook de belangen van de FLA bewaken. Hij hoopt op een nauwere samenwerking tussen beide journalistieke belangenorganisaties.

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.