banner festival 23

— vrijdag 19 juni 2015, 11:37 | 0 reacties, praat mee

Nieuw bestuur voor FreeLancers Associatie

FLA-bestuur, v.l.n.r. Janneke Juffermans, Petra Wolthuis, Christel Jansen, Tanja Lemmens en Jeroen Mirck. Foto ©Titia Hahne.

Het bestuur van de FreeLancers Associatie (FLA) is vernieuwd met drie nieuwe leden. Janneke Juffermans, Jeroen Mirck en Petra Wolthuis zijn gekozen op de algemene ledenvergadering in juni. Ook zijn op die bijeenkomst voorzitter Christel Jansen en penningmeester Tanja Lemmens herkozen voor een tweede termijn. Laatste wijziging: 19 juni 2015, 12:13

Janneke Juffermans schrijft als freelance journalist over ontwikkelingssamenwerking, migratie, vluchtelingen en mensenrechten voor opdrachtgevers als OneWorld Magazine, NRC en Vrij Nederland. Jeroen Mirck publiceert vooral over marketing en internet in vakbladen als Emerce en MarketingTribune. Petra Wolthuis schrijft onder meer voor Trouw en doceert het vak Journalistiek Schrijven aan de UvA.

Daarnaast is Tijs van den Boomen gestopt als FLA-vertegenwoordiger in het Lira-bestuur. Kees Schaepman, die de NVJ vertegenwoordigt bij Lira, zal voortaan ook de belangen van de FLA bewaken. Hij hoopt op een nauwere samenwerking tussen beide journalistieke belangenorganisaties.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.