— woensdag 4 april 2018, 13:37 | 0 reacties, praat mee

New Skool Media stopt met tijdschrift Know How

Het populairwetenschappelijke maandblad Know How houdt op te bestaan. Uitgever New Skool Media trekt de stekker eruit, bevestigen bronnen tegenover Villamedia. Know How is een licentie van het Britse How It Works en wordt gemaakt op de redactie van het tijdschrift KIJK. Het magazine was al langer niet rendabel. De redacteur die Know How de afgelopen jaren coördineerde vertrekt.

Gedurende de eerste jaren van zijn bestaan, bevatte de titel naast vertaalde inhoud ook nog regelmatig artikelen die specifiek voor de Nederlandse markt geschreven werden. Het laatste jaar werd de volledige inhoud van het blad echter door een extern bureau vertaald vanuit How It Works. Know How werd in juni 2012 gelanceerd, toen nog onder de vlag van Sanoma. Het magazine richtte zich op makkelijke en snel verteerbare kost. De laatste editie verschijnt op 17 mei.

Bekijk meer van

New Skool Media Know How

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.