— woensdag 9 juli 2014, 10:31

Bendermacher over naar VIVA

KIJK-hoofdredacteur Vivian Bendermacher is door Sanoma benoemd tot Digital Content Manager van VIVA. Ze gaat op 1 augustus aan de slag. Hoofdredacteur Gijsje van Bentum houdt de dagelijkse leiding op de redactie van VIVA, meldt het concern intern aan medewerkers. Op de website van KIJK neemt Bendermacher via een video afscheid van lezers. Het komende nummer is de laatste waar ze bij betrokken is. De benoeming is onderdeel van de digitale transformatie van Sanoma-printtitels. Sanne Visser, uitgever van het cluster Vrouwen, noemt Bendermacher een uitgelezen kandidaat om VIVA te helpen nog verder te groeien in het digitale segment. Nu Bendermacher binnen Sanoma blijft, gaan tijdschrift KIJK (en het recent gelanceerde Know How, waar Bendermacher ook hoofdredacteur van was) zonder haar over naar New Skool Media.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.