— maandag 15 februari 2016, 13:10 | 0 reacties, praat mee

Nederlandse nominaties bij European Press prize 2016

Prayitno / Flickr

Twee journalisten van NRC Handelsblad zijn genomineerd voor de European Press Prize 2016, de prijs voor Europese kwaliteitsjournalistiek. Caroline de Gruyter is genomineerd in de categorie 'The Commentator Award' met het artikel Hoe het linkse verhaal verdween. In de categorie 'The Special Award; is Gert van Langendonck genomineerd met zijn publicatie Op naar Europa Laatste wijziging: 15 februari 2016, 13:14

Ook het artikel Land Grabbing in the EU: How Rabobank is Profiting of Theft and Abuse in Romania van de Britse journalist Luke Dale-Harris uit De Correspondent dingt mee naar een award in de categorie Investigative Reporting.

De European Press Prize bekroont excellent Europees journalistiek werk jaarlijks met prijzen van 10.000 euro. Dit jaar zijn er 33 journalisten genomineerd in vijf categorieën. Op 14 april worden de winnende journalisten bekendgemaakt tijdens een ceremonie in Praag.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.