word actief nvj klein

— maandag 29 september 2008, 08:44

Nederland nieuw filmmagazine rijker

Vanaf 3 november wordt de vaderlandse bladenmarkt verrijkt met een nieuw magazine dat geheel en al gewijd is aan de Nederlandse film: CUT! Het wordt een elfmaal per jaar verschijnend full color magazine van 70 pagina’s op A4-formaat. Elk nummer bevat naast interviews met sterren en filmmakers o.a. achtergrondverhalen, nieuws, setreportages en een gratis DVD van de maand. CUT! is een initiatief van RTL Entertainment in samenwerking met uitgeverij iMediate. Het magazine verschijnt in een oplage van 80.000 stuks en moet met een mediacampagne ter waarde van 700.000 euro meer bekendheid krijgen. De kickoff van de mediacampagne vindt plaats tijdens het Nederlandse Film Festival.

Bekijk meer van

RTL

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.