— dinsdag 19 juli 2016, 08:30 | 0 reacties, praat mee

RTL Z lanceert online magazine

RTL Z heeft maandag Z Magazine gelanceerd. Een maandelijks online magazine met interviews, achtergrondverhalen, reistips, hotspots en de laatste gadgets en trends. Het magazine richt zich op de ondernemende Z-doelgroep, mannen en vrouwen van 25 tot 65 jaar die het beste uit zichzelf en het leven willen halen. Naast redactionele content biedt Z Magazine ook ruimte aan samenwerkingen met partners. Joris van Lierop, uitgever van RTL Nieuws: “Z Magazine is een nieuwe stap om onze doelgroep te bereiken en te inspireren. Onze partners bieden we hiermee mogelijkheden tot storytelling op topniveau voor een doelgroep met ambitie.”

In het eerste nummer vertelt Frank Swinkels over familiebedrijf Bavaria, krijg je leestips voor in de vakantiekoffer, zie je een zelfgebouwd huis met ultralaag energieverbruik en musthave sandalen voor mannen. Het magazine is hier te vinden, of via de RTL Z-app.

Bekijk meer van

RTL Z Magazine RTL Z RTL

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.