banner festival 23

— dinsdag 19 juli 2016, 08:30 | 0 reacties, praat mee

RTL Z lanceert online magazine

RTL Z heeft maandag Z Magazine gelanceerd. Een maandelijks online magazine met interviews, achtergrondverhalen, reistips, hotspots en de laatste gadgets en trends. Het magazine richt zich op de ondernemende Z-doelgroep, mannen en vrouwen van 25 tot 65 jaar die het beste uit zichzelf en het leven willen halen. Naast redactionele content biedt Z Magazine ook ruimte aan samenwerkingen met partners. Joris van Lierop, uitgever van RTL Nieuws: “Z Magazine is een nieuwe stap om onze doelgroep te bereiken en te inspireren. Onze partners bieden we hiermee mogelijkheden tot storytelling op topniveau voor een doelgroep met ambitie.” Laatste wijziging: 19 juli 2016, 09:00

In het eerste nummer vertelt Frank Swinkels over familiebedrijf Bavaria, krijg je leestips voor in de vakantiekoffer, zie je een zelfgebouwd huis met ultralaag energieverbruik en musthave sandalen voor mannen. Het magazine is hier te vinden, of via de RTL Z-app.

Bekijk meer van

RTL Z Magazine RTL Z RTL

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.