— donderdag 23 november 2017, 11:25 | 0 reacties, praat mee

Nanda Troost verruilt de Volkskrant voor ANBO

© Robin Utrecht / ANP

Na 27 jaar bij De Volkskrant begint economiejournalist Nanda Troost per 1 december als woordvoerder werk en inkomen bij ANBO, de belangenbehartiger voor senioren.

Nanda Troost studeerde aan de School voor de Journalistiek in Utrecht en startte in 1982 als redacteur regio en sport bij dagblad Het Binnenhof in Den Haag. In 1986 stapte ze over naar Rijn & Gouwe, om als eindredacteur aan de slag te gaan. Sinds 1989 werkte ze bij de Volkskrant, waar ze allerlei functies heeft bekleed. Voordat zij naar de sociaal-economische redactie overstapte was ze onder andere redacteur buitenland, culinair journalist en eindredacteur.

ANBO-bestuurder Liane den Haan is trots op deze aanwinst voor het team: “Nanda heeft vele jaren ervaring in de journalistiek én ze kent het pensioendossier en de werkgelegenheidsvraagstukken van haver tot gort. Ik ben heel blij dat ze haar talent bij ons wil gaan benutten.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.