— dinsdag 24 april 2012, 10:38 | 0 reacties, praat mee

Vakmedianet koopt Kluwer-uitgaven

Uitgever Kluwer heeft voor een onbekend bedrag de onderdelen HR, Arbo, OR, Facilities en Secretaressen verkocht aan uitgeverij Vakmedianet. Vakmedianet zal de merken Gids voor Personeelsmanagement, Arbo, OR-informatie, Facto Magazine, Security Management, Service Management en Management Support en bijbehorende spin-offs zoals congressen en trainingen, overnemen. Ook de 39 medewerkers van deze onderdelen gaan mee naar de nieuwe eigenaar, zo heeft Kluwer bekendgemaakt. De verkoop van deze bedrijfsonderdelen past binnen de strategie van Kluwer, waarbij de focus ligt op kenniswerkers, zoals juristen, financieel specialisten en ambtenaren. Volgens Ruud Bakker, uitgever-directeur van Vakmedianet, is deze overname een belangrijke stap in de doelstelling van Vakmedianet om één van de leidende vakinformatie-uitgeverijen in Nederland te worden. De verkoop wordt naar verwachting begin juni afgerond.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.