banner printplaza 1

— vrijdag 13 juli 2018, 09:36 | 0 reacties, praat mee

MyBusinessmedia verkoopt vakbladen aan Afdeling M.

© MyBusinessmedia

Sinds 1 juni zijn de vakbladen Textila, Schoenvisie en Bengels verkocht aan Afdeling M., een nieuwe uitgeverij. MyBusinessmedia heeft na tien jaar de uitgaven verkocht om ‘zich beter te kunnen focussen op het uitgeven van vakmedia op het gebied van techniek,’ aldus de uitgeverij op website.

Afdeling M. is speciaal opgericht om de vaktitels verder uit te bouwen. Het management van Afdeling M. wordt gevormd door Kim Pereira,voormalig brandmanager van MYbusinessmedia, en Anne Wesselman, voormalig salesmanager van MYbusinessmedia. 

Het vaste team van Mybusinessmedia Fashion gaat ook mee naar Afdeling M. De nieuw uitgeverij blijft voorlopig gehuisvestigd in Deventer, waar ook MyBusinessmedia zich bevindt, maar gaat op termijn op zoek naar een nieuwe locatie in de randstad. Meer bij Fashion United

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.