de tegel publieksprijs 2020

— vrijdag 17 april 2009, 09:15 | 0 reacties, praat mee

VN met profiel over Van Thillo

Opinieblad Vrij Nederland (VN) schetst in het jongste nummer een portret van De Persgroep-topman Christian van Thillo. VN sprak met intimi, de naaste medewerkers en ouders van de uitgever. Hoewel Van Thillo de baas is, omringt hij zich volgens VN met loyale en hardwerkende mensen - een 'pretoriaanse garde' van directie, hoofdredacteuren en financieel verantwoordelijken. VN haalt de invloed van Van Thillo's moeder aan, die het blootblad Kwik ordinair vond. Het blad verdween uit de schappen. De Persgroep bezit nu NRC Handelsblad, De Volkskrant, Trouw en het Algemeen Dagblad. De laatste krant zal als eerste onder handen worden genomen. Guido Van Liefferinge, oprichter van enkele Vlaamse magazines en in het verleden gebrouilleerd geraakt met De Persgroep, stelt dat Van Thillo "charmant en bevlogen" is, maar slechts één doel nastreeft: "nog meer geld en nog meer macht". Zie: de aankondiging van VN / de Letter of Intent tussen De Persgroep en PCM van 2 november 2008 [.pdf]

Bekijk meer van

PCM

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.