— donderdag 14 december 2017, 12:04 | 0 reacties, praat mee

Multimedia: @ariadne

De Twitter-draadjes, een lange strook van aan elkaar gekoppelde tweets, stelt mensen in staat een monologue intérieur te houden. Twitter gaat het makkelijker maken om zulke draden te volgen én zelf te maken.

Overigens zijn zulke threads een interessante mix van zowel irritant (je denkt weleens, schrijf dan een artikel of blogpost) en verhelderend, uiteraard afhankelijk van de twittergebruiker. Twitter zegt dat er dagelijks duizenden van zulke draadjes worden gepost en dat het overzicht houden (zowel als lezer als bedenker) lastig kan zijn.

De komende weken worden in de apps op iOS en Android en op de Twitter-website wijzigingen doorgevoerd waarbij je een extra knop krijgt om - voor het definitief versturen - extra tweets te componeren. Bij het publiceren zorgt Twitter ervoor dat de samenhang in stand blijft. Meer bij Twitter

Bekijk meer van

Twitter

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.