— zondag 25 september 2016, 11:00 | 0 reacties, praat mee

Mooie spullen

Heb je de nieuwe WOTH al gelezen. De wát? De WOTH. Oké, echt lekker bekt het niet op z’n Hollands, maar WOTH, kort voor ‘Wonderful Things’ is een prachtig nieuw print (!) magazine voor designliefhebbers en verschijnt naast het Nederlands ook in het Engels.

Dit artikel wordt met je gedeeld door NVJ-lid Linda Nab. Ook lid worden?

Het blad is door founders Mary Hessing en haar man Toon Lauwen eigenhandig bij elkaar gecrowdfund, en staat vol mooie spullen, bijzondere interieurs en kleurrijke paradijsvogels uit de creatieve scene. Hessing kennen we nog als voormalig hoofdredacteur van Eigen Huis & Interieur, het interieurmagazine dat Sanoma tegenwoordig uitbesteed aan de Belgen. WOTH schuurt tegen de bestaande interieurbladen aan maar zit zeker niet in het vaarwater. Even binnenkijken doen we niet in een VTwonen-interieur, maar bij kunstenaar Ton of Holland. ‘De trap heb ik zelf bekleed met tapijt ontworpen door Roy Lichtenstein. Het was wel even slikken om daar het mes in te zetten. Maar dit is veel leuker zo, alle treden zijn verschillend.’ WOTH is kortom, een niche-blad voor de echte designkenners, liefhebbers en kunstenaars.

WOTH is een uitgave van WOTH Wonderful Things Magazine BV en verschijnt zes keer per jaar voor € 7,95.
Meer informatie: www.woth.co

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.