training eu starters

— dinsdag 4 december 2018, 17:30 | 0 reacties, praat mee

Modejournalist De Greef vertrekt bij Elsevier Weekblad

Modejournalist John de Greef vertrekt per 1 januari 2019 bij Elsevier Weekblad en de Elsevier Weekblad STIJL. De Greef (64) staat aan de vooravond van zijn pensionering en maakt gebruik van een levensloopregeling. Laatste wijziging: 5 december 2018, 12:00

De Greef volgde als verslaggever sinds begin 2002 voor Elsevier Weekblad alle Nederlandse en internationale ontwikkelingen in de mode en stelde als fashion director de STIJL- en voorheen de THEMA-mode-uitgaven samen.

Hij volgde een studie leraar beeldende vorming en studeerde kunstgeschiedenis te Delft, maar begon al voor de afronding daarvan met modeverslaggeving voor kranten, vakbladen en magazines.

Het aangekondigde vertrek van De Greef volgt kort op het vertrek van Elsevier-journaliste Nikki Sterkenburg (ook per 1 januari) en drie andere collega’s, afgelopen augustus.

De Greef gaf naast zijn modejournalistieke activiteiten ook college aan diverse mode-academies. Daarnaast schreef hij meerdere boeken over mode.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.