website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Drie vertrekkende verslaggevers bij Elsevier Weekblad

Nick Kivits — Geplaatst op vrijdag 3 augustus 2018, 09:59

Nieuws UPDATE Bij Elsevier Weekblad vertrekken drie vaste krachten kort na elkaar. Eerder deze week kondigden zowel chef economie Jean Dohmen en internetredacteur Elif Isitman aan per 1 september te gaan verhuizen naar Het Financieele Dagblad. Nieuwsredacteur Berend Sommer kondigde ook zijn laatste werkdag aan. Hij begint 1 september aan zijn nieuwe baan bij HP de Tijd.

Zowel Sommer als Isitman kondigden hun vertrek donderdag op Twitter aan, beiden met de woorden: “Het wordt mooi.” Dohmen kondigde zijn vertrek vrijdag aan op Twitter. Ook hij sluit zijn tweet af met dezelfde woorden.

Artikel gaat verder onder de tweets

Nieuwe kracht
Naast het vertrek van Isitman, Dohmen en Sommer is er nog een personeelswisseling bij Elsevier Weekblad. Per ingang van 1 september start Marieke ten Katen als redacteur gezondheid bij de kennis-redactie. Ze neemt daarbij delen van het portfolio over van de recent vertrokken Simon Rozendaal. Ten Katen is afkomstig van Het Financieele Dagblad. Ze gaat zich bij Elsevier Weekblad richten op onderzoeken op het gebied van gezondheid en wetenschapsverhalen over geneesmiddelen.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

COP Bladenmaken

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.