training eu starters

— donderdag 29 maart 2018, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Minister Slob (Media) reikt Gouden NL Award uit

Mediaminister Arie Slob op het Binnenhof | Jerry Lampen / ANP

Op woensdag 4 april zal minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) in Eindhoven aanwezig zijn bij de jaarlijkse uitreiking van de NL Awards, prijzen voor de beste programma's van regionale omroepen. Slob zal persoonlijk de zogeheten Gouden NL Award uitreiken. Laatste wijziging: 29 maart 2018, 08:41

Aan de Gouden NL Award is een geldprijs van 2500 euro verbonden en gaat naar een van de winnaars in de diverse categorieën. Slob zal tijdens de uitreiking ook kort verslag doen van zijn recente rondgang langs regionale omroepen.

Koepelorganisatie Regionale Publieke Omroep (RPO) is blij dat de minister persoonlijk langskomt. “Door de prijs voor de beste regionale productie van 2017 uit te reiken, benadrukt minister Slob nog eens zijn interesse en betrokkenheid. Dat voelt als een belangrijke steun in de rug voor de regionale omroep”, aldus directeur Gerard Schuiteman.

Er dingen in totaal 18 genomineerden mee naar de NL Awards én de goudgekleurde hoofdprijs. De NL Awards worden uitgereikt in het Natlab Eindhoven.

Bekijk meer van

RPO NL Awards Arie Slob

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.