— donderdag 29 maart 2018, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Minister Slob (Media) reikt Gouden NL Award uit

Mediaminister Arie Slob op het Binnenhof | Jerry Lampen / ANP

Op woensdag 4 april zal minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) in Eindhoven aanwezig zijn bij de jaarlijkse uitreiking van de NL Awards, prijzen voor de beste programma's van regionale omroepen. Slob zal persoonlijk de zogeheten Gouden NL Award uitreiken.

Aan de Gouden NL Award is een geldprijs van 2500 euro verbonden en gaat naar een van de winnaars in de diverse categorieën. Slob zal tijdens de uitreiking ook kort verslag doen van zijn recente rondgang langs regionale omroepen.

Koepelorganisatie Regionale Publieke Omroep (RPO) is blij dat de minister persoonlijk langskomt. “Door de prijs voor de beste regionale productie van 2017 uit te reiken, benadrukt minister Slob nog eens zijn interesse en betrokkenheid. Dat voelt als een belangrijke steun in de rug voor de regionale omroep”, aldus directeur Gerard Schuiteman.

Er dingen in totaal 18 genomineerden mee naar de NL Awards én de goudgekleurde hoofdprijs. De NL Awards worden uitgereikt in het Natlab Eindhoven.

Bekijk meer van

RPO NL Awards Arie Slob

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.