e learning nvj

— dinsdag 17 september 2013, 09:18

Meijering verweert zich tegen klacht

De tuchtklacht die De Telegraaf en tv-producent Blue Circle hebben ingediend tegen advocaat Nico Meijering is vooral bedoeld als beschadiging en is onderdeel van een lastercampagne. Dat betoogde Meijering voor de tuchtrechter voor de advocatuur, de Raad van Discipline, tijdens de behandeling van de klacht. Meijering werkte begin dit jaar mee aan een stuk in NRC Handelsblad. Daarin stond dat De Telegraaf, RTL Boulevard en (ex-)advocaat Bram Moszkowicz 'publicitaire spelletjes' speelden met zijn cliënt Estelle Cruijff, de partner van Badr Hari. Volgens De Telegraaf en RTL Boulevard klopte dat niet en ze dienden een klacht in. Volgens Meijering lijkt het erop dat de tuchtzaak een steunbetuiging is aan Moszkowicz. Cruijff is getuige in de strafzaak tegen Hari en maakt in die hoedanigheid gebruik van de diensten van Moszkowicz. Eind vorig jaar stapte zij over naar Meijering. Meer bij Het Reformatorisch Dagblad Laatste wijziging: 17 september 2013, 11:22

Bekijk meer van

RTL

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.