— woensdag 9 april 2014, 12:49

Meer scholen boos op RTL

Inmiddels zijn al drie middelbare scholen boos op RTL over beelden die met een verborgen camera zijn gemaakt voor een tv-programma over pesten. Vorige week was bekend dat één school in Hoogvliet bezwaren had, nu zijn daar twee scholen bij gekomen. Naast Het Goese Lyceum in Goes heeft ook Het Noordik in Vriezenveen bezwaar gemaakt tegen voornamelijk de werkwijze van de programmamakers, zo werd woensdag bekend. Directeur-bestuurder Wim Drenth van Het Noordik zegt het 'levensgevaarlijk' te vinden dat in het geheim beelden zijn gemaakt. Het Einstein Lyceum in Hoogvliet noemt de beelden stigmatiserend en stapt mogelijk naar de rechter. Een RTL-woordvoerster liet weten dat er overleg is met de producent Sky High. Mogelijk daarna komt de zender met een reactie. Meer bij ANP via NU.nl / RTL Boulevard

Bekijk meer van

RTL

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.