persmonitor_press_unlimited

— maandag 25 januari 2016, 12:33 | 0 reacties, praat mee

‘Weesie bekritiseert Prem tijdens uitzending’

Remko de Waal / ANP

UPDATE Radioluisteraars van Powned waren er vannacht getuige van hoe omroepbaas Dominique Weesie zijn presentator Prem Radakishun live tijdens de uitzending opbelde en Prem terechtwees wegens het erbarmelijke niveau van de uitzending. Volgens Weesie was het echt "heel slecht" wat Prem liet horen.

Het was de eerste keer dat Prem de nachtuitzending voor Powned deed. Hij vervangt Erik de Vlieger, omdat hij het te druk heeft met zijn werk als ondernemer.

Hij richtte zijn pijlen vooral op “zakkenvullers bij de NPO”.“Mijn missie is de zakkenvullers van belastinggeld en dit rotte systeem op te blazen.” Zelf gaf hij aan voor twee uur 1.375 euro te krijgen voor uit zijn nek te kletsen. “Zo doen we dat bij Powned.”

De Telegraaf twijfelt of de woede van Weesie oprecht was of dat hij de nachtuitzending aangreep om Powned weer in de kijker te spelen. De omroep kampt sinds het stoppen van de dagelijkse uitzendingen van nieuwsprogramma Pownews op NPO3 met dramatische kijkcijfers.

Vandaag zegt Weesie: “Als hij elke maandag zoveel publiciteit weet te genereren, voldoet hij ruimschoots aan de eisen die wij aan hem stellen”.Meer bij NU.nl / De Telegraaf

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.