training eu starters

— dinsdag 7 december 2021, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Meer bekend over nieuwe vorm royaltyprogramma Blauw Bloed

© Remko de Waal / ANP

Het EO royaltyprogramma 'Blauw Bloed' gaat volgend jaar zonder presentator en grotendeels on demand verder. Jeroen Snel blijft wel eindredacteur van het programma. Dat heeft de EO dinsdag gemeld.

Blauw Bloed krijgt een nieuwe uitstraling en toont wekelijks een reportage over de Oranjes en andere koninklijke families in Europa, via NPO start. Ook is deze reportage iedere vrijdagmiddag te zien op NPO 1 voorafgegaan door het ‘Blauw Bloed Weekoverzicht’. Daarin wordt het laatste nieuws over de royals in binnen- en buitenland besproken.

De omroep wil verder de onlinecommunity van Blauwbloed.tv, nu 200.000 bezoekers per week, actief gaan uitbouwen.

Jeroen Snel laat weten heel dankbaar te zijn “dat we achttien jaar lang Blauw Bloed op deze manier hebben kunnen maken. We hebben als team lang in onzekerheid gezeten over het vervolg. Ik ben blij dat royalty bij de NPO en bij de EO een plaats houdt en zie ernaar uit om nog veel mooie dingen over de koningshuizen te blijven maken.”

De laatste uitzending Blauw Bloed ‘oude stijl’ is op zaterdag 11 december. Het vernieuwde programma is vanaf vrijdag 28 januari 2022 wekelijks on demand te zien via NPO Start en om 16.40 uur bij de EO op NPO 1. Meer bij Blauw Bloed

Bekijk meer van

Jeroen Snel Blauw Bloed

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.