e learning nvj

— dinsdag 5 juli 2022, 13:06 | 0 reacties, praat mee

Ook Mediahuis vraagt voltallig personeel om bij te springen bij bezorging van titels

© ANP/Nils van Houts

In navolging van DPG Media roept ook uitgever Mediahuis haar personeel op om mee te helpen bij de bezorging van haar titels. Dat blijkt uit interne berichtgeving die Villamedia heeft ingezien. Medewerkers die hun werkgever uit de brand willen helpen, kunnen zich verheugen op een 'leuke cadeaubon'. Laatste wijziging: 5 juli 2022, 13:39

In het bericht legt Mediahuis uit dat de bezorging van haar dagbladen onder druk staat, omdat het na het opheffen van de coronarestricties lastig is om bezorgers niet kwijt te raken en nieuwe bezorgers te werven.

‘De afdeling Distributie zet met lucratieve start- en zomerbonussen alles op alles om onze beloften aan de abonnee waar te maken. Wij hebben inmiddels de opgaande lijn te pakken, maar zijn nog niet terug op het oude niveau. Voor de zomermaanden voorzien wij helaas extra druk op het bezorgersbestand; door vakanties, gebrek aan vervangers en gebrek aan nieuwe aanwas.’

Wie in aanmerking wil komen voor de bezorgdiensten moet minimaal vijftien jaar oud en beschikbaar zijn om de komende maanden bij te springen.

DPG Media riep enkele weken geleden ook haar medewerkers op om te helpen bij de bezorging. Aanvankelijk zouden medewerkers bezorgdiensten kunnen ruilen voor extra vakantiedagen. Wie twee weken lang de ochtendkrant bezorgt, zou volgens de actie acht vakantiedagen krijgen.

Maar daar zag in ieder geval de Volkskrant al vanaf. De hoofdredactie van die krant maakte haar redacteuren kortgeleden duidelijk dat zij niet zo lang gemist konden worden.

Bekijk meer van

Mediahuis Krantenbezorgers

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.