— woensdag 24 december 2014, 12:25

Mediafonds-directeur Hans Maarten van den Brink treedt terug

Hans Maarten van den Brink legt zijn functie als directeur van het Mediafonds per 1 januari neer. Dat maakt het Mediafonds bekend in een persbericht. “De functiewisseling moet gezien worden tegen de achtergrond van de door het kabinet aangekondigde opheffing van het fonds per 1 januari 2017”, staat daarin geschreven. “Als de opheffing inderdaad doorgaat, kan en wil het fonds graag zoveel mogelijk activiteiten overdragen”, reageert Van den Brink zelf. “Uiteindelijk is immers niet onze organisatie maar vooral onze missie van belang. Voor wat er nu moet gebeuren ben ik niet de juiste man.” Van den Brink gaat zich de komende twee jaar bezig houden met een aantal bijzondere projecten binnen het Mediafonds. Wat die bijzondere producties inhouden is nog niet bekend.

Bekijk meer van

Transfers Mediafonds Carrière

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.