— woensdag 8 januari 2020, 16:01 | 0 reacties, praat mee

Media Oeuvre Award voor Jan Slagter

Omroepbaas Jan Slagter van Omroep Max - © Foto: ANP / Robin van Lonkhuijsen

Omroep MAX-baas Jan Slagter heeft woensdag de Media Oeuvre Award ontvangen. Slagter ontving de prijs, een initiatief van vakplatform Spreekbuis.nl, voor zijn rol als “bekendste en belangrijkste omroepbaas van Nederland”. “In deze onrustige tijden voor het publieke bestel weet hij met Omroep MAX op het gebied van ledenaantallen, kijkers en luisteraars een groei te laten zien”, aldus het juryrapport.

De jury deelde Slagter ook een schouderklopje uit voor het tijdschrift MAX Magazine, dat de laatste jaren een groeiende oplage liet zien in de krimpende markt van de omroepbladen.

Slagter ontving de prijs uit handen van Joop van den Ende. De Media Oeuvre Award wordt uitgereikt aan een actieve mediaprofessional die in zijn of haar carrière een grote invloed heeft gehad op het Nederlandse medialandschap. Meer bij Spreekbuis.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.