NVJ compleet lid

— dinsdag 27 februari 2018, 08:30 | 1 reactie, praat mee

Media geweigerd bij herdenking februaristaking in Hilversum

Media geweigerd bij herdenking februaristaking in Hilversum

De organisatie van de februaristaking in Hilversum heeft bij voorbaat een vijftal media-organisaties de toegang tot de bijeenkomst geweigerd. Het gaat om Powned, GeenStijl, WNL, De Dagelijkse Standaard en The Post Online. Burgemeester Pieter Broertjes is uit protest niet naar de bijeenkomst gegaan. Laatste wijziging: 27 februari 2018, 09:25

De media ontvingen ontvingen een e-mail van voorzitter Arthur Graaff van het comité februaristaking Gooi dat ze niet welkom waren. “Hun werk zal uiteraard niet worden gefaciliteerd en onze ordedienst zal zoveel mogelijk evt. opnamen tegenhouden. Bij hinderlijk gedrag zal de politie, die aanwezig is, meteen worden ingeschakeld.” Graaff zegt tegen NH Nieuws dat die opmerkingen provocerend zijn bedoeld.

In een reactie op de ontzegging heeft de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes besloten ook niet aanwezig te zijn bij de herdenking in het Oude Raadhuis.

Meer bij de NOS / NU.nl / NH / TPO

Bekijk meer van

Hilversum

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

A. Graaff, 3 oktober 2018, 16:43

er klopt weinig van dit artikel, zoals ik de redactie van Villemdia al maanden terug gemeld heb.
We hebben geen ‘media’ geweigerd - de herdenking vond in het openbaar plaats, dus hebben we niets te weigeren.
Verder staat er dat Broertjes uit porotest niet naar deze herdenking is gekomen, maar hij zei de volgende dag tegen de Gooi- en Eemlander dat hij al ergens anders was voordat hij dit bericht over het niet-facioiuteren van rechtse propagandaorganisaties zag.
Ook lekker sche0rp van Thomas Bruning. Hij heeft me namens het bestuur van de NVJ laten weten dat als ik het nog één keer doe, dat ik dan geroyeerd zal worden… Of dat bestuur wel bestaat, wordt ernstig betwijfeld. Ik heb niemand kunnen vinden die de voorzitter kent…
De gemeente van Broertjes viert intussen ‘100 jaar Mediastad’ - terwijl de eerste uitzending vanuit de NSF pas in 1923 was…
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandsche_Seintoestellen_Fabriek
Intussen zijn we goed bezig met het aanpakken van GeenStijl (=PowNed), die erg smerige bedreigingen uit naar de AFVN-BvA en mij, met zware mishandelingen. Ik dacht dat GS daarmee nogmaals ten overvloede aantoont zo snel mogelijk gesloten te willen worden.

Arthur Graaff

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.