Persveilig

— woensdag 2 september 2015, 10:19 | 0 reacties, praat mee

‘Marijn Jongsma adjunct-hoofdredacteur Telegraaf’

Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen kiest oud-collega Marijn Jongsma als adjunct, stelt Quote op basis van verschillende bronnen binnen TMG. Jongsma stapt deze maand over van het Financieele Dagblad naar De Financiële Telegraaf (DFT).

In een sms aan Quote-journalist Mark Koster bestrijdt Jansen dat Jongsma al is aangesteld. Jongsma is als verslaggever bij DFT begonnen, bevestigt Jansen. Voor het aanstellen van een nieuw lid van de hoofdredactie zullen gangbare procedures worden gevolgd. Koster kreeg geen antwoord op de vraag of Jongsma dat nieuwe lid is.

Jansen bevestigde gisteren in een interview met NRC dat er vijf deelredacties meer autonomie krijgen, met hem als overkoepelend algemeen hoofdredacteur. Telesport, De Financiële Telegraaf, Vrouw, Privé en Autovisie krijgen een eigen hoofdredacteur en kunnen meer eigen activiteiten gaan ondernemen.

In de nieuwe opzet vallen die deelchefs direct onder Jansen en zijn nog te benoemen adjunct. De functie van de vier huidige adjuncts zullen verdwijnen. Meer bij Quote

Bekijk meer van

Telegraaf Paul Jansen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.