anner smart octo

— dinsdag 31 oktober 2017, 09:42 | 0 reacties, praat mee

Marijn Frank online gezicht van De Monitor

© Stijn Ghijsen

Marijn Frank is aangesteld als het nieuwe online gezicht van het KRO-NCRV-programma De Monitor. Frank is documentairemaker en bekend van het programma De Keuringsdienst van Waarde. Voor De Monitor gaat ze wekelijks filmpjes maken waarin ze laat zien wat de stand van zaken is rond onderwerpen die De Monitor behandelt.

Ze houdt de sitebezoeker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, interviewt de redactie over de laatste nieuwtjes rond dossiers, kijkt terug op de televisie-uitzendingen en roept het publiek op tips in te sturen.

De Monitor is een wekelijks programma, op televisie gepresenteerd door Teun van de Keuken, dat werkt volgens het principe van crowdsourcing: het schakelt de hulp in van het publiek in om misstanden in de samenleving bloot te leggen. Frank zegt blij te zijn dat ze op deze manier het team van De Monitor kan versterken. ‘Hopelijk maken we de afstand tussen de kijkers en makers van De Monitor met deze nieuwe filmpjes nog kleiner.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.