— dinsdag 18 november 2014, 10:04

Teun van de Keuken gezicht De Monitor

Teun van de Keuken gaat het onderzoeksjournalistieke programma De Monitor presenteren. De Monitor, een programma van de NCRV, is een voortzetting van Altijd Wat Monitor. Vanaf 11 januari is het programma drie keer per maand te zien op zondagavond. De Monitor richt zich op maatschappelijke thema's zoals zorg, milieu, veiligheid en werkgelegenheid. Teun van de Keuken laat weten: “Het is bijzonder dat er zoveel ruimte wordt gemaakt voor onderzoeksjournalistiek, dat toch vaak een ondergeschoven kindje is. Ik denk dat we met de hulp van onze kijkers heel wat boven tafel kunnen krijgen. Deze vorm van crowdsourcing heeft heel veel potentie.” Van de Keuken werkte de afgelopen jaren als programmamaker voor de KRO en VPRO. Daarnaast heeft hij een wekelijkse column in Het Parool.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.