banner anp

— vrijdag 7 juni 2019, 13:27 | 0 reacties, praat mee

Herman Vijlbrief vertrekt bij De Monitor

Herman Vijlbrief - © Stephanie Sint Nicolaas

Verslaggever Herman Vijlbrief verruilt de KRO-NCRV na vijftien jaar voor een nieuwe baan bij het Longfonds. Hij wordt daar per 1 september woordvoerder en PR-adviseur. Hij verlaat de journalistiek, maar blijft verhalen vertellen, zegt hij. ‘In mijn nieuwe rol ga ik er alles aan doen om het verhaal van de 1,2 miljoen Nederlanders met een longziekte te vertellen. Door het Longfonds en de mensen erachter zichtbaar te maken en zo impact te genereren in de samenleving. Daar heb ik veel zin in.’

Vijlbrief begon zijn carrière bij het actualiteitenprogramma Netwerk. Daarna werkte hij als verslaggever voor Brandpunt, Brandpunt + en meest recent voor De Monitor.

‘Ik ben bijzonder dankbaar voor alle mooie verhalen die ik als verslaggever heb mogen maken’, schrijft Vijlbrief op zijn LinkedIn-pagina. ‘Voor alle bevlogen collega’s, camera/geluidsmensen en editors met wie ik heb mogen samenwerken. En met name voor het vertrouwen dat al die mensen die meewerkten aan mijn reportages in mij hebben gesteld. Ik kijk dus met veel plezier terug, maar met name ook vooruit.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.