training eu starters

— dinsdag 14 december 2010, 10:40

Marian van Nispen per 1 december Manager tv-producties bij Stokvis Content B.V.

Laatste wijziging: 14 december 2010, 11:40

Op 1 december jl. is Marian van Nispen (1960) in dienst getreden als Manager tv-producties van Stokvis Content B.V., het nieuwe tv-productie bedrijf van René Stokvis.
Zij wordt daar verantwoordelijk voor de productie van alle tv-programma’s en het ontwikkelen en/of de aankoop van nieuwe formats voor zendgemachtigden, sponsors en adverteerders.

René Stokvis:
Marian en ik hebben al eerder heel lang en intensief met elkaar samengewerkt.  Toen ik besloot opnieuw een Tv-productiebedrijf te starten kwamen we elkaar al snel weer tegen. Ik ben blij dat we weer samenwerken en met haar enorme redactionele en productionele ervaring, ook op ’t gebied van non-spot producties, zal zij zeker een belangrijke factor zijn in de verdere uitbouw van het nieuwe bedrijf.

Marian van Nispen:
Het is erg inspirerend om binnen een nieuw en ambitieus bedrijf in een leidinggevende positie gefocust te zijn op het ontwikkelen en produceren van tv-programma’s en de relatie met onze klanten verder uit te bouwen.
René en ik hebben samen al heel wat succesvolle programma’s opgezet en dat zal nu ook zeker gebeuren. Ik heb het gevoel alsof ik nooit ben weggeweest.

Marian van Nispen was Uitvoerend Producent van o.a.  Ik Vertrek, Onverwacht Bezoek, Grenzeloos Verliefd, De Grote Beurt en Het Familiediner.

Bekijk meer van

Transfers Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.