Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— woensdag 6 december 2023, 15:33 | 0 reacties, praat mee

Marco Paans benoemd tot directeur Omroep Gelderland

Marco Paans staat met ingang van februari 2024 aan het hoofd van Omroep Gelderland.

Omroep Gelderland heeft Marco Paans aangetrokken als nieuwe directeur-bestuurder. Paans begint per 15 februari 2024 en volgt dan Guus van Kleef op, die na 26 jaar bij Omroep Gelderland met pensioen gaat. Tot november van dit jaar was Paans voorzitter van de Raad van Commissarissen bij uitgeverij BDU Media. Eerder werkte hij voor diverse grote Nederlandse uitgeverijen en titels. Laatste wijziging: 6 december 2023, 15:34

Theo Huibers, voorzitter van de Raad van Toezicht van Omroep Gelderland zegt blij te zijn een directeur-bestuurder te hebben binnengehaald met een brede achtergrond in de mediawereld. “We hebben alle vertrouwen in zijn leidinggevende kwaliteiten en worden daarin gesteund door het brede en unanieme advies uit de organisatie in de gelopen procedure’, aldus Huibers.

Paans zegt “alle uitdagingen van de moderne mediawereld” te willen aangaan. “Samen met ons team gaan we voor innovatie, impact en een onvergetelijke media-ervaring voor alle Gelderlanders. Al eerder in mijn carrière heb ik ongelooflijk veel plezier beleefd bij het aansturen van regionale media en heb veel zin om te beginnen als bestuurder bij Omroep Gelderland”, aldus Paans.

Bekijk meer van

Omroep Gelderland Marco Paans

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.