— maandag 29 juli 2019, 11:45 | 0 reacties, praat mee

Man bijt hond keert bij SBS terug op televisie

© Koen Suyk / ANP

Man bijt hond keert met een nieuwe reeks bij SBS definitief terug op televisie. Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt.

Het programma was zestien jaar lang bij de Nederlandse publiek omroep (NPO) te zien. De laatste aflevering was te zien in 2015. In het humaninterestprogramma werden ‘gewone’ Nederlanders en hun dagelijkse bezigheden gevolgd, zoals mensen met een speciale hobby.

Bekende rubrieken uit het televisieprogramma, waaronder de Babbelbox en Hond aan tafel, keren terug. Michael Abspoel, die de voice-overs verzorgde in de voorgaande seizoenen, zal ook in de SBS-versie te horen zijn. “We willen met SBS6 midden in de maatschappij staan; het Nederland van nu laten zien. Daar is Man bijt hond bij uitstek een geschikt tv-programma voor”, zegt Talpa-directeur Marco Louwerens.

Man bijt hond zal vanaf 26 augustus om 19.30 uur te zien zijn op SBS6. Daarmee is ook de programmering op de vooravond van de zender bekend: om 18.00 uur start Utopia, om 19.00 uur is Hart van Nederland te zien en om 19.30 uur zal Man bijt hond worden uitgezonden. De vooravond wordt om 20.00 uur afgesloten met Lingo, dat in 2014 voor het laatst te zien was op televisie.

Bekijk meer van

SBS Man Bijt hond

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.