e learning nvj

— maandag 29 juli 2019, 11:45 | 0 reacties, praat mee

Man bijt hond keert bij SBS terug op televisie

© Koen Suyk / ANP

Man bijt hond keert met een nieuwe reeks bij SBS definitief terug op televisie. Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt. Laatste wijziging: 29 juli 2019, 11:50

Het programma was zestien jaar lang bij de Nederlandse publiek omroep (NPO) te zien. De laatste aflevering was te zien in 2015. In het humaninterestprogramma werden ‘gewone’ Nederlanders en hun dagelijkse bezigheden gevolgd, zoals mensen met een speciale hobby.

Bekende rubrieken uit het televisieprogramma, waaronder de Babbelbox en Hond aan tafel, keren terug. Michael Abspoel, die de voice-overs verzorgde in de voorgaande seizoenen, zal ook in de SBS-versie te horen zijn. “We willen met SBS6 midden in de maatschappij staan; het Nederland van nu laten zien. Daar is Man bijt hond bij uitstek een geschikt tv-programma voor”, zegt Talpa-directeur Marco Louwerens.

Man bijt hond zal vanaf 26 augustus om 19.30 uur te zien zijn op SBS6. Daarmee is ook de programmering op de vooravond van de zender bekend: om 18.00 uur start Utopia, om 19.00 uur is Hart van Nederland te zien en om 19.30 uur zal Man bijt hond worden uitgezonden. De vooravond wordt om 20.00 uur afgesloten met Lingo, dat in 2014 voor het laatst te zien was op televisie.

Bekijk meer van

SBS Man Bijt hond

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.