— donderdag 27 februari 2020, 11:23 | 0 reacties, praat mee

Luchtverkeersleiding ziet af van juridische stappen tegen NH Nieuws

De verkeerstoren op luchthaven Schiphol. - © Sem van der Wal / Novum

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) gaat geen juridische stappen nemen tegen NH Nieuws, meldt de regionale omroep. LVNL eiste dat NH Nieuws een video van de website zou halen, waarin te horen is dat de verkeersleiding op Schiphol vliegtuigen liet landen op een baan die nog niet was vrijgegeven.

“LVNL heeft besloten om de zaak verder te laten rusten in het belang van het lopende onderzoek van het voorval. De media waartegen mogelijk juridische stappen waren aangekondigd, NOS en NH Nieuws, zijn inmiddels op de hoogte gesteld”, laat LVNL weten in een verklaring.

De organisatie zegt haar mediabeleid aan te passen. “LVNL heeft lering getrokken uit de media-aandacht van afgelopen week en zal vanaf heden actief bekend maken wanneer er een voorval is gepubliceerd, door dit ook via twitter en een nieuwsbericht op de website bekend te maken.” Meer bij NH Nieuws

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.