basis naar compleet

— woensdag 11 augustus 2010, 09:07 | 1 reactie, praat mee

LLiNK stapt naar de rechter

De idealistische omroep LLiNK hoopt op een terugkeer in het publieke bestel en is daartoe een beroepsprocedure bij de rechtbank begonnen, zo meldt LLiNK. Vanaf september zit de omroep niet meer in het bestel. Minister Ronald Plasterk (Media) besloot eerder de zendmachtiging in te trekken, omdat LLiNK niet de vernieuwing zou hebben gebracht waarop was gehoopt. LLiNK verloor eerder een bezwaarprocedure bij een commissie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. In afwachting van de behandeling van de rechtszaak wordt er ook gewerkt aan een doorstart. In de loop van augustus spreekt de Ledenraad van LLiNK zich uit over de toekomst van LLiNK. Meer bij ANP via BNR Laatste wijziging: 11 augustus 2010, 11:07

Bekijk meer van

NPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Kees Cornelder, 11 augustus 2010, 17:02

Het vervelende van bezwaarprocedures over overheidsbesluiten is, dat het toch dezelfde overheid is die daarover moet oordelen, hoe omvangrijk de formele veelkoppigheid ervan ook is.

In feite is dit hetzelfde als de slager die zijn eigen vlees gaat keuren. Wedden dat daar àlle sateh aan stokjes in orde bevonden wordt, ook al loppen ze vanwege bacterieculturen spontaan van de keukentafel?

‘Checks and balances’ is in het hierboven gesignaleerde beroepssysteem dus helemaal zoek, met als vrij voorspelbaar gevolg dat omroep Llink zijn gelijk nooit had kùnnen krijgen, ook niet hééft gekregen en het ook nooit zàl krijgen.

Een aardig uitgraaf- en publicatieitempje in de nog steeds voortwoekerende komkommertijd journaille.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.