persveilig seminar

— donderdag 2 maart 2017, 08:54 | 0 reacties, praat mee

Lijsttrekkers te gast bij WNL, VICE en Blendle

Bart Maat / ANP

Met minder dan twee weken te gaan tot de Tweede Kamer-verkiezingen nodigt ochtendprogramma Goedemorgen Nederland (WNL) lijsttrekkers uit om gasthoofdredacteur te spelen. Blendle en VICE publiceren vanaf vandaag in de Blendle-app een reeks politieke interviews met lijsttrekkers, gericht op jongeren. Laatste wijziging: 2 maart 2017, 08:57

Geert Wilders (PVV) heeft toegezegd op 9 maart bij WNL aan te schuiven. Een dag ervoor is Mark Rutte (VVD) te gast en één dag voor de verkiezingen sluit Lodewijk Asscher (PvdA) de reeks af. Het complete overzicht van deelnemende lijsttrekkers staat online.

“De politici moeten vroeg op en zij gaan echt mede-presenteren. Op weg naar de verkiezingen kiezen zij zelf hun belangrijkste thema’s”, aldus hoofdredacteur Bert Huisjes.

VICE heeft een reeks interviews met zeven lijsttrekkers gemaakt, waar specifiek aandacht is voor jongeren. Vandaag wordt de eerste exclusief via de Blendle-app beschikbaar gesteld; de video’s komen later ook bij VICE op de site.

Blendle-oprichter Alexander Klöpping: “Als de kranten er vol mee staan, staat Blendle er vol mee. Het is gewoon niet te doen om alles te lezen en daarom voegen deze interviews echt iets toe. Ze zijn toegankelijk, lekker gemonteerd, en gaan over thema’s die jongeren zelf hebben gekozen.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.