— donderdag 23 maart 2017, 09:06 | 0 reacties, praat mee

Léon Bouwman lid directie Sijthoff Media Groep

Léon Bouwman stapt over van FD Mediagroep naar de Sijthoff Media Groep, waar hij per 10 april lid van de directie wordt. Bouwman wordt 'chief content officer' en daarmee verantwoordelijk voor alle journalistieke en redactionele content van de SMG-websites, magazines, events, opleidingen, custom publishing- en andere activiteiten.

Dat meldt vakblad Adformatie, zelf ook een uitgave van Sijthoff en een uitgave waar vroeger Bouwman hoofdredacteur van was. Bouwman werkte de afgelopen zes jaar bij FD Mediagroep aan projecten “op het snijvlak van redactioneel-onafhankelijke inhoud en de merkcommunicatie-behoeften van adverteerders”. Sinds begin dit jaar was Bouwman zakelijk leider bij contentmarketingbureau Redactiepartners.

Bouwman: “Ik kijk er enorm naar uit om, samen met de diverse hoofdredacties, de sterke redactionele merken binnen de Sijthoff Media Groep verder te ontwikkelen. De mogelijkheden liggen in het verbeteren van de bestaande kwaliteit van content, producten en bezetting, maar ook in het initiëren van nieuwe merkextensies en concepten.” Meer bij Adformatie

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.