— dinsdag 3 april 2012, 09:42 | 0 reacties, praat mee

Sijthoff neemt Adformatie Groep over

Kluwer Nederland heeft de Adformatie Groep voor een niet nader bekend gemaakt bedrag verkocht aan de Sijthoff Media Groep. Alle merken en activiteiten worden overgenomen. Onder de Adformatie Groep vallen bekende merken zoals Adformatie, het Tijdschrift voor Marketing, Communicatie, Creatie, het MarcomEvent en Molblog. De overname heeft geen gevolgen voor het huidige team, dat op de huidige locatie in Amsterdam blijft. Topman Frank Vrancken Peeters van Kluwer Nederland is tevreden over de overname: "Sijthoff Media sluit met zijn activiteiten en ervaring aan op de print en online activiteiten van de Adformatie Groep. De verkoop van deze merken is een tastbare invulling van onze strategie waarbij we ons richten op kenniswerkers zoals bijvoorbeeld juristen en accountants."

Willem Sijthoff noemt de overname op zijn beurt een prachtige ontwikkeling: “De Adformatie Groep biedt onderdak aan stuk voor stuk sterke multimediale titels en communities met een eigen karakter en een goede positie en reputatie. Ik zie veel potentie om met deze merken ons mediabedrijf verder uit te bouwen.”

Kluwer garandeert dat de medewerkers van de Adformatie Groep met dezelfde arbeidsvoorwaarden over gaan naar Sijthoff, zegt Yvonne Dankfort van de NVJ. Daar onder het cao-pakket, de pensioenregeling en het redactiestatuut. Donderdag praat zij met de werknemers van Adformatie.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.