PersVeilig

— donderdag 17 april 2014, 09:10

Omroepen leveren ledenbestanden in

Het Commissariaat voor de Media is gestart met het tellen van het aantal leden van de landelijke publieke omroepen, zo meldt het CvdM. Het vastgestelde aantal leden per 1 april 2014 bepaalt mede welke omroepen in aanmerking komen voor een erkenning als omroep vanaf 2016. De omroepen hebben onlangs hun volledige ledenbestand bij het Commissariaat ingeleverd. Laatste wijziging: 17 april 2014, 11:42

Elke vijf jaar bepaalt de minister (of staatssecretaris) van OCW welke landelijke publieke omroepverenigingen een erkenning krijgen en dus welke publieke omroepverenigingen voor een nieuwe periode van vijf jaar zendtijd en budget krijgen toegewezen. De huidige erkenningperiode loopt begin 2016 af.

Samen met een onafhankelijke accountant worden controles uitgevoerd op de aangeleverde ledenbestanden. Het uiteindelijk vastgestelde ledenaantal zal het Commissariaat vermoedelijk rond de zomer bekend maken. De staatssecretaris streeft ernaar om nog dit jaar een besluit te nemen over de erkenningverlening voor 2016.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.