— vrijdag 21 februari 2020, 08:43 | 0 reacties, praat mee

Leden motorbende werkten ook mee aan Netflix-serie

Leden van motorclub Caloh Wagoh in de rechtbank. Willem B. bevindt zich rechtsvoor en kijkt in de richting van de tekenaar. - © Beeld: Aloys Oosterwijk

Zeker twee leden van motorbende Caloh Wagoh zouden meegewerkt hebben aan een serie van Netflix. Oprichter van de motorclub, Delano R., is er daar een van. R. werkte ook mee aan een documentaireserie van RTL, die tijdens de productie werd stopgezet. Willem B. is het tweede bendelid dat aan de Netflix-serie Dope heeft meegewerkt.

Dat meldt NRC woensdag. In Dope, dat nog steeds op Netflix staat, brengen de makers de drugswereld in kaart. De aflevering This isn’t Miami Vice gaat over de drugshandel in Rotterdam.

R. wordt er als leider van Caloh Waloh van verdacht dat hij moordopdrachten heeft aangenomen van Ridouan T., die hoofdverdachte is in de Marengo-zaak. B. wordt verdacht van betrokkenheid bij vier moorden.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.