— donderdag 2 november 2017, 10:57 | 0 reacties, praat mee

Langedijk en Heemskerk lanceren mannensite

‘Je vriendin helpen heeft zijn grenzen’, ‘8 dingen die je gewoon blijft doen – ondanks dat je vrouw er een hekel aan heeft’ en ‘Bier of een sixpack, dat is de vraag.’ Een korte bloemlezing van de koppen op Meneren.nl, een nieuw online magazine voor mannen, dat vandaag wordt gelanceerd.

Het magazine wordt gemaakt door schrijver Marcel Langedijk en oud-Playboybaas Jan Heemskerk, onder de vlag van online uitgeverij Snippet Media. ‘Jan en Marcel verzorgen hier, samen met een bonte collectie deskundige meneren (en mevrouwen), superrelevante meningen en het laatste nieuws voor je ultramoderne, mild liederlijke en toch duurzame lifestyle’, laat de uitgeverij weten.

Snippet Media, de online uitgeverij van journalisten Femke Sterken en Barbara van Erp, had met deze online formule tot nu toe vooral succes met vrouwentitels. Zo geven ze onder meer SAAR Magazine uit, voor vijftig plusvrouwen en Me-to-We voor jonge moeders. De Meneren is de eerste mannentitel. Doorgaans zijn die ingewikkelder in de markt te zetten dan vrouwentitels, maar Van Erp ziet het zonnig in, zegt ze op Adformatie.nl: ‘We zijn nu al in gesprek met marketeers van allerlei relevante producten als bier, wijn, mode, groomingproducten, het genootschap vlees, consumentenelektronica, banken, auto’s, gereedschap, en natuurlijk condooms. We hebben vier keer eerder een titel gelanceerd, maar zijn niet eerder zo enthousiast ontvangen door de adverteerder.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.