— vrijdag 11 oktober 2019, 08:50 | 0 reacties, praat mee

Laatste kans voor inzenden Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek 2020

Foto: ANP Xtra / Koen Suyk

Journalisten die producties willen inzenden voor de Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek 2020, kunnen dat nog tot 15 oktober doen. Vereiste voor inzending is dat het werk gemaakt is tussen 1 september 2018 en 31 augustus 2019. Daarnaast moet het ingezonden werk van origine in het Nederlands gepubliceerd zijn. Begin december worden de nominaties bekend gemaakt. De uitreiking volgt op 30 januari 2020.

De Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste journalistieke productie die over het onderwijs gaat. De prijs is platform-onafhankelijk en werd eerder al toegekend aan kranten, opiniebladen, vakbladen, radio en een online platform. Vorig jaar won het VPRO-programma Argos de prijs voor zijn uitzending ‘De promotiefabriek’. De winnaars ontvangt een bedrag van 2.000 euro en een oorkonde. De prijs is een initiatief van de Stichting Stimulering Onderwijsjournalistiek. Meer op Onderwijsjournalistiek.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.