— donderdag 7 maart 2013, 13:44

Kuijper en Sekeris nieuwe leiding ND

Laatste wijziging: 7 maart 2013, 14:46

Sjirk Kuijper en Rinder Sekeris geven vanaf 16 maart 2013 leiding aan het Nederlands Dagblad. Kuijper is benoemd als directeur-hoofdredacteur en Sekeris als directeur-uitgever.

Sekeris (42) werkt sinds 1998 als journalist bij het ND, vanaf 2008 in de functie van adjunct-hoofdredacteur. Kuijper (47) werkte als journalist vanaf 1990 onder meer voor het Gelders Dagblad, EO en Friesch Dagblad, en was sinds 2007 als woordvoerder actief voor de ChristenUnie in de Tweede Kamer en voor CDA-staatssecretaris Joop Atsma (Infrastructuur en Milieu).

De nieuwe tweekoppige leiding volgt Peter Bergwerff (62) op, die bijna twintig jaar hoofdredacteur is geweest waarvan bijna tien jaar tevens directeur van Nedag, de uitgever van het Nederlands Dagblad. Hij viert
15 maart zijn veertigjarig jubileum bij de christelijke krant, waarvan de redactie sinds 1985 is gevestigd in Barneveld.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.