— dinsdag 25 juni 2013, 10:51

Kritiek op bonus McKinstry

Personeel en vakbonden van Wolters Kluwer zijn niet te spreken over de bonus van bestuursvoorzitter Nancy McKinstry. De jaarbeloning is zes miljoen euro en dat terwijl er deze week een nieuw sociaal plan verschijnt met ingeperkte voorwaarden. Dat schrijft de Telegraaf. "Als winstmaximalisatie zo dominant is, terwijl er mensen uitgaan, dan stuit haar jaarbeloning zeker op verzet”, aldus Anne Jan de Graaf van FNV Kiem. Ontslagen personeel krijgt straks aanzienlijk minder mee, stellen de bonden. Een kritische open brief van een ontslagen oud-medewerker van vakblad Binnenlands Bestuur vindt intern steun. Hij beschuldigt McKinstry van ’hebzucht’ in slechte tijden. Hoewel dit vakblad geen verlies draaide, maar te weinig winst, moesten werknemers eruit. Zo gaat het vaker, aldus werknemers.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.