— maandag 13 februari 2023, 12:56 | 0 reacties, praat mee

Kom naar de uitreiking van de Journalist van het Jaar en stel je vraag aan Tim Hofman

© Duco de Vries

Op donderdag 23 februari vieren we de uitreiking van de Journalist van het Jaar 2022 en jij kunt erbij zijn. Daarnaast kun je op die middag ook met de Journalist van het Jaar 2022, Tim Hofman, in gesprek gaan. Meld je wel even aan. Laatste wijziging: 15 februari 2023, 11:33

Programmamaker Hofman zal de prijs voor zijn onthullingen op het YouTube-kanaal van BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland in ontvangst nemen.

Wil jij weten hoe hij en zijn redactie het onderzoek precies uitvoerden, of er wellicht een vervolgonderzoek in zit of wil je misschien tips hoe je zelf ooit zo’n onderzoek kunt uitvoeren? Kom dan op 23 februari om half vier naar de Centrale Bibliotheek in Den Haag.

Op diezelfde middag ontvangt Jesse van Maanen de Villamedia Afstudeerprijs en zetten we de winnaar van vorig jaar, Maarten Keulemans, nog een keer kort in het zonnetje. Daarna kun je de winnaars ook nog feliciteren tijdens de borrel.

Mis je kans niet om na jaren afwezigheid weer bij het leukste journalistieke feestje aanwezig te kunnen zijn. Maar meld je wel even van te voren aan, want we hebben een beperkte capaciteit.

Meld je hier aan.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.