e learning nvj

— woensdag 16 mei 2018, 15:39 | 0 reacties, praat mee

KIJK viert 50-jarig jubileum met ‘best of’ boek

Het populairwetenschappelijk maandblad KIJK bestaat een halve eeuw. Het magazine viert zijn jubileum onder andere door een 308-pagina's tellend boek uit te geven, waarin de beste verhalen van de afgelopen 50 jaar verschijnen. Het boek verschijnt eind juni/begin juli. Daarnaast houdt het magazine met ingang van zijn aanstaande donderdag verschijnende nummer een actie in samenwerking met Air Combat Europe.

KIJK verscheen voor het eerst op 5 oktober 1968, in eerste instantie als weekblad. In 1975 werd besloten het blad om te vormen tot maandblad (inmiddels is de verschijningsfrequentie om de vier weken). In 2006 sloeg het blad – dat zich tot dan toe vooral op jongeren richtte – een andere weg in en ging zich op een volwassenere doelgroep richten. Dat wierp zijn vruchten af.

Het magazine werd in eerste instantie uitgegeven door uitgeverij De Spaarnestad, maar werd later overgenomen door Sanoma. In 2014 werd KIJK, samen met een zwik andere titels, verkocht aan New Skool Media.

De gemiddelde KIJK-abonnee is inmiddels tien jaar lid van ons blad, stelde interim-hoofdredacteur André Kesseler afgelopen december tegenover Villamedia. “We hebben bij KIJK een heel trouwe lezersschare.”

Bekijk meer van

KIJK

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.