persveilig seminar

— vrijdag 6 november 2015, 15:13 | 0 reacties, praat mee

Kiind nu ook vier keer per jaar in print

Het online magazine Kiind, voor ouders met jonge kinderen over bewust ouderschap, verschijnt vanaf volgend jaar ook in print. Daarvoor gaat het een samenwerking aan met het tijdschrift Eduacare. Kiind heeft de afgelopen jaar al enkele malen succesvol via crowdfunding een papieren uitgave gelanceerd. Recent is ook een tweede boek uitgegeven, een doeboek voor ouders. In een interview met Villamedia in 2014 gaf hoofdredacteur Sandii Zachte al aan open te staan voor nieuwe printuitgaven. Laatste wijziging: 12 november 2015, 10:22

Volgens Zachte kregen ze “zoveel positieve reacties op ons eerste boek en op het online magazine, dat we toch de sprong wagen. Eerlijke onafhankelijke informatie over kinderen is gewoon nodig. We hebben een maatschappelijk doel en gieten dat in de vorm van een tijdschrift.”

Er werd een crowdfundactie gestart waarbij het doel was om 75.000 euro op te halen. “We waren aan het crowdfunden en toen nam Educare contact op - een blad met dezelfde visie. Of we niet samen verder konden gaan. Nou, graag! Daarom hebben we de crowdfunding gestopt en gaan we verder met hen! Wij gaan het uitgeven. Het wordt Kiind, met onze stijl en vormgeving.”

Het tijdschrift zal vier keer per jaar verschijnen. Het eerste nummer verschijnt in het voorjaar. Ook online worden er stappen gemaakt: “we gaan actueler werken,” aldus Zachte. 16 november wordt daarom ook een nieuwe website gelanceerd.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.