— dinsdag 9 juni 2015, 09:30 | 0 reacties, praat mee

Blendle nu ook in Duitsland beschikbaar

De online-kiosk Blendle is vanaf nu ook in Duitsland beschikbaar, dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Blendle heeft contracten gesloten met alle grote uitgevers, waaronder Der Spiegel, Die Zeit en Stern. In totaal zullen zeker 30 kranten en tijdschriften beschikbaar zijn in de Duitse versie van Blendle. Nederlandse gebruikers van de dienst krijgen ook toegang tot alle Duitse kranten en tijdschriften.

Blendle werd ongeveer vorig jaar april gelanceerd in Nederland en telt inmiddels meer dan 300.000 gebruikers. Zes maanden na de start kreeg het bedrijf een investering van drie miljoen euro van The New York Times en de Duitse uitgever Axel Springer. Er wordt ook gewerkt aan een Amerikaanse versie: The Wall Street Journal, The Washington Post en The Economist zijn al in de kiosk te vinden.

Bekijk meer van

vernieuwing Blendle

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.