banner anp

— vrijdag 4 september 2015, 09:09 | 0 reacties, praat mee

Jury Mercurs 2015 bekend

Een jury van zeven personen gaat zich binnenkort buigen over alle inzendingen om de Mercurs 2015 te bepalen. Albert Verlinde is de voorzitter, de jury bestaat verder uit: Irpa Allard (International creative director MPG), Vivianne Bendermacher (Aim for Moon, Techionista), Rob van Bracht (Independent creative and content director), Perre van den Brink (Creative director VICE en managing director Tratlehner), Maarten Hafkamp (Mediaredacteur Adformatie) en Leonie Koning (Managing director Initiative). Harriët Schrier (Director Groep Publiekstijdschriften) bewaakt de juryprocedure. De jury kiest de Mercur Magazine van het Jaar, Lancering van het Jaar, Artdirection van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar, Marketingactie van het Jaar, Merkinnovatie van het Jaar, Reportage van het Jaar en de nieuwe prijs BeLOFte van het Jaar. Cases kunnen tot 25 september ingezonden worden, de nominaties worden op 30 oktober bekend gemaakt. De uitreiking vindt plaats op 9 december in de MarktKantine in Amsterdam. Meer bij Fonk

Bekijk meer van

Mercurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.