— vrijdag 9 december 2011, 09:44

Mercurs 2011 uitgereikt

Het weekblad Grazia is tijdens de 14e editie van het Tijdschriftengala verkozen tot het Mercur Tijdschrift van het Jaar 2011. Linda de Mol en Jildou van der Bijl van de maandelijkse glossy LINDA. werden samen uitgeroepen tot Hoofdredacteur van het Jaar. De jury noemt hen "een unieke tandem". De Mercur d'Or/LOFPrijs, een oeuvreprijs voor publiekstijdschriften werd toegekend aan Libelle-hoofdredacteur Franksa Stuy. Ze werd in 2009 al verkozen tot Hoofdredacteur van het Jaar. De vakjury stelt dat Grazia sinds de oprichting in 2007 lezers inspireert en informeert. Scoops en reportages zijn spraakmakend en door het eigen online shopping magazine 'Click & Pick' versterkt Grazia de lezersband, aldus de jury. Alle nominaties en het juryrapport (vanaf 9 december) te vinden op mercurs.nl.

Bekijk meer van

Mercurs

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.